Meerbeek
Dagtoppers
meerbeek

Logo's

Camper inkoop

kampeerauto verkopen......?  bel of mail hij is vandaag nog verkocht ! 

Camper al te lang te koop op het internet? Nu is Meerbeek Caravans & Campers aan zet!

Wilt u uw eigen kampeerauto (camper) verkopen of ter bemiddeling aanbieden en is uw camper vanaf bouwjaar 1997? Bied dan nu uw camperoccasion aan en vul onderstaand formulier in! Vergeet daarbij niet de prijs erbij te vermelden. Wanneer het een passend aanbod betreft kunt u snel een reactie verwachten.

De Kampeerautomakelaar ( Meerbeek Caravans & Campers ) in Doetinchem is op dit moment – i.v.m. regelmatige aanvraag in onze showroom - actief op zoek naar attractieve kampeerauto's om in bemiddeling voor u voor de juiste prijs te verkopen.

Wat kan Meerbeek u bieden?

1. Uw Camper verkoopklaar maken. ( gratis! )

In het geval u een kampeerauto voor bemiddeling aanbiedt zal onze werkplaats ervoor zorgen dat de kampeerauto verkoopklaar wordt gemaakt. Dit houdt concreet in dat de kampeerauto grondig schoon wordt gemaakt en dat alle apparatuur nauwkeurig wordt gecontroleerd op de goede werking.

2. Publiciteit Camper. ( gratis! )

Daarna zullen wij uw kampeerauto o.a. op alle belangrijke ( professionele ) verkoop internetsites mooi presenteren zodat uw kampeerauto krijgt waar hij recht op heeft: een optimale verkooppresentatie, op de tien best bezocht sites:

1   WWW.MEERBEEK.NL
2   WWW.CAMPERS.NL   
3   WWW.CAMPERSITE.NL
4   WWW.BOVAGCAMPERDEALERS.NL
5   WWW.CARAVANS.NL
6   WWW.CARAVANS.NET
7   WWW.CARAVANGIDS.NL
8   WWW.CAMPERSCARAVANS.NL
9   WWW.CAMPINGTREND.NL
10 WWW.MARKTPLAATS.NL enz, enz.....................

Wij weten als BOVAG Camperdealer door jarenlange ervaring met de verkoop van kampeerauto's dat een combinatie van het in topconditie brengen van de te verkopen kampeerauto en het juiste ( en slimme ) reclamepad bewandelen zich altijd weer bewijst en uiteindelijk een grotere waarde heeft als het hanteren van de laagste ( misschien te lage ) verkoopprijs.

3. Vaststelling verkoopprijs.

De te hanteren verkoopprijs wordt in overleg met u vastgesteld, waarbij het altijd ons uitgangspunt is om te komen tot een prijsvaststelling welke haalbaar is in de markt.

4. Bemiddelingskosten.

Verder werken wij op basis van no cure no pay wat concreet voor u inhoudt dat wij alleen bemiddelingskosten berekenen in het geval wij in staat zijn een verkoop te realiseren. Door deze manier van werken loopt u in het geheel geen risico.

Wij verkopen in onze showroom in Doetinchem nieuwe kampeerauto's van de merken Bürstner, LMC en TEC en nieuwe caravans van de merken Bürstner, TEC, Sprite en Swift en zijn verder lid van o.a. BOVAG, Focwa, RDW en de ISN gids.

5. Bieden van garanties aan de nieuwe eigenaar van uw kampeerauto.( gratis! )

Wij merken regelmatig dat de consument bij uitgave van grotere bedragen ( o.a. de aanschaf van een kampeerauto ) zekerheid zoekt van garanties welke de bovenstaande instanties hem kunnen geven en doordat onze firma lid is van deze instanties kunnen wij tijdens het verkoopproces deze zekerheden voor 100 % bieden en daardoor een betere verkoopprijs voor u realiseren.

Mocht u op zoek zijn naar een serieuze bemiddelaar om uw camper te verkopen neem dan contact op met Meerbeek Caravans & Campers in Doetinchem waarbij u kunt vragen naar Gerrit-Jan of Mark Meerbeek. ( mail uw camper informatie naar: info@meerbeek.nl ).

 

 

Merk en type camper
Accessoires en bijzonderheden
Bouwjaar
Vraagprijs in euro (€)
Dhr. / Mw. Dhr. Mw.
Uw naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
Uw e-mail


© Meerbeek Caravans & Campers | Disclaimer