Meerbeek
Dagtoppers
meerbeek

Logo's

Review



klant reviews




William Apeldoorn03-12-2017

"In contact gekomen op de jaarbeurs in Utrecht. NKC workshop gevolgd in hun mooi showroom in Doetinchem, was leerzaam. Prima bedrijf goede service, goede technische kennis. Eerst 2 x nieuwe caravans gekocht en vorig jaar een nieuwe camper gekocht, deze bevalt uitstekend. De service van Meerbeek is aan te bevelen."


William Apeldoorn03-12-2017

"In contact gekomen op de jaarbeurs in Utrecht. NKC workshop gevolgd in hun mooi showroom in Doetinchem, was leerzaam. Prima bedrijf goede service, goede technische kennis. Eerst 2 x nieuwe caravans gekocht en vorig jaar een nieuwe camper gekocht, deze bevalt uitstekend. De service van Meerbeek is aan te bevelen."


Annette uit Hillegom 21-08-2017

"Het nieuwe jaar goed begonnen een mooie Hobby Occasions gekocht bij Meerbeek met Bovag keuring en 12 maanden Bovag garantie. Op advies van Meerbeek nieuwe banden laten monteren met extra draagvermogen. Meteen 2 weken op wintersport in Oosterijk geweest, goed bevallen geen totaal klachten over de Hobby"


Ron uit Drachten17-06-2017

"Grote professionele caravan en Bovag camperdealer met veel nieuwe modellijnen in de showroom. Goed service punt."


Bram uit Capelle aan de IJssel01-04-2017

"Wij hebben onlangs tijdens de beurs een nieuwe LMC caravan gekocht wij werden fantastisch geholpen door Mark goed advies en zeer prettig geholpen. Vandaag zelfs nog een volautomaat mover bij besteld voor een klein prijsje."


Ronald uit Eefde28-03-2017

"Netjes geholpen ze hadden ruim de tijd voor je, we hebben een mooie deal kunnen sluiten"


Leo uit Enschede14-12-2016

"Dit caravanbedrijf maar vooral de mensen die daar werken hebben een manier van aanpak daar moet je waardering voor hebben, je ziet dat bedrijf door hard werken en veel inzet, passie en plezier is opgebouwd. We hadden een paar klachten over de caravan maar die zijn keurig onder garantie opgelost."


Wim uit Groessen22-10-2016

"Vriendelijke ontvangst door de verkoper. Er wordt goed naar je geluisterd en altijd naar een oplossing gezocht. De service is goed en de kennis is deskundig, kortom we zouden iedereen zo'n leverancier toewensen."


Henk uit Benschop18-08-2016

"Bedankt voor het na sturen van de Rainblokker voor onze Thulle luifel. De zijwand kwam net binnen, Een dag voor ons vertrek van 10 weken naar Frankrijk."


Jeroen uit Utrecht21-07-2016

"Prima ervaring aanschaf nieuwe Fendt 445 TFB caravan 2016. Zijn tevreden over de gang van zaken, zeker over de service van de werkplaats van Meerbeek Caravans en Campers BV"


Henk uit Dwingeloo26-07-2016

"Prettige ontvangst, niet opdringerig, gemoedelijke sfeer. Goede uitleg van de voordeel parketten. Een medewerken kwam de caravan stip op tijd brengen naar de camping. We genieten heerlijk van ons bezit"


Ton uit Duiven04-07-2016

"We hebben onze nieuwe caravan in ontvangst mogen nemen die we bij Meerbeek besteld hadden. De aflevering was fijn verzorgd en er werd ruim de tijd genomen om alles goed uit te leggen en voor te doen. Goede service en dik tevreden nu eindelijk lekker kamperen"


Ewald uit Doetinchem02-07-2016

"Bedankt voor uw geleverde diensten en service van vorige week, we staan nu toch lekker te genieten in Toscane met onze mooie LMC caravan gr Ewald en Dinie"


T. Sebben uit Meppel21-05-2016

"Mooie nieuwe Fendt caravan gekocht bij Meerbeek in Doetinchem. Binnen drie dagen geleverd met een goede service, Hartelijk dank voor deze snelle dienst !!!"


Elles uit Emmeloord03-05-2016

"Bij aflevering bleek dat onze mover niet onder de caravan paste, dat is jammer. Verder is de caravan geleverd met een fietsenrek op de dissel, dit gaf een kogeldruk van ca. 100 kg we te hoog vinden. i.o. het fietsenrek en reservewiel naar achter geplaatst dit alles was binnen 1 week opgelost. Goed meedenken en snelle service. Vakantie verder goed verlopen."


Steen uit Zeddam19-04-2016

"Vakbekwaam en behulpzaam. Doen graag wat extra. Net weer een Bovag beurt laten uitvoeren aan onze 3e caravan die door Meerbeek geleverd is"


John en Gonnie uit Etten-Leur 25-03-2016

"Beste Gerrit-jan, Het tent tapijt is gisteren bezorgd. Uitstekende service. Dank je wel."


Willemsen uit Didam17-03-2016

"nieuwe Hobby De Luxe Edition gekocht bij Meerbeek. Wij hebben het als zeer aangenaam ervaren, goede uitleg / deskundig en zeer vriendelijk. Alle afspraken goed nagekomen, en daar kun je op vertrouwen."


Theo uit Wijchen29-01-2016

"Na ons een tijd lang georienteerd te hebben bij vele bedrijven en op beurzen, kwamen we bij Meerbeek uit. Ze hebben een zeer grote keus nieuwe modellen caravans in de showroom en een vriendelijke ontvangst. Zeer kundig in advies & uitleg. Samen gevat een goed bedrijf waar we vertrouwen in hebben. Complimenten voor de goede service, kennis en de fijne manier van zaken doen."


Johan en Marijke uit Hippolytushoef20-01-2016

"Nogmaals willen wij onze waardering uitspreken voor de vlotte en correcte afhandeling van de koop en de perfecte aflevering van de nieuwe Dethleffs Trend kampeerauto."


Fons uit Wehl01-12-2015

"Zeer net bedrijf, deskundige medewerkers. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd."


Otto uit Veghel09-11-2015

"Zeer prettige en persoonlijke benadering van de firma Meerbeek in de achterhoek. De keus is ongekend bij Meerbeek caravans en campers in Doetinchem, we hebben een heel goed vergelijk kunnen maken tussen de tientallen nieuwe showmodellen in hun grote showroom in Doetinchem uitgestald staan. Veel showmodellen waren rijkelijk uitgerust met accessoires zoals pakketen, mover, Thule luifels, ect, zodat we precies konden zien wat we willen bestellen en dat lukt op dit moment lang niet overal. Weten om te gaan met klanten en laten deze zeker in hun waarde en geven terdege advies en de inruilprijs was goed zoals we verwacht hadden. We moesten er een uur voor rijden maar zijn blij dat we dat gedaan hebben, een nieuwe caravan is tenslotte geen pakje suiker. We zijn blij met de keuze. Bedankt voor de service en de kwaliteit."


Anoniem uit doetinchem16-10-2015

"Qua service een zeer prettig bedrijf wederom weer zeer goede ervaring met de service en goede uitleg bij Meerbeek. Hier geld nog afspraak is afspraak  Ofwel een man een man een woord een woord!! We hebben onze oude Beyerland Sprinter 440 TMV van 2000 ingeruild voor een nieuwe Adria Altea Limited Edition 2015 over de hele transactie zijn wij zeer tevreden. De nieuwe Adria caravan staat nu in de stalling en we kijken uit naar onze eerste vakantie met de nieuwe caravan."


theo uit Gaanderen06-10-2015

"Aanschaf nieuwe Fendt caravan. Prettige en ongedwongen sfeer met goede service en deskundigheid. Bedankt, Groet Theo"


Guus uit Enter01-10-2015

"Wij hebben bij Meerbeek onze 2e hands Fendt caravan gekocht, op aangeraden van vrienden. Het is de eerste voor ons, dus nog geen ervaring opgedaan. We hebben een hele goeie indruk van Het bedrijf in Doetinchem, Super klant vriendelijk, lekkere koffie, zaken kunnen snel worden uitgevoerd en we zijn met de aflevering uitgebreid voorgelicht over het hoe en wat met een caravan. Daarbij ook nog een disselhoes en twee nieuwe banden cadeau onder de caravan bij de Bovag beurt / keuring. Binnenkort met de herfst vakantie kamperen, we kijken er naar uit."


Henk uit Eibergen27-08-2015

"schade aan onze LMC kampeerauto laten herstellen bij Meerbeek in Doetinchem Focwa lid, dit is deskundig en naar tevredenheid uitgevoerd."


Karin uit Westervoort13-08-2015

"Veel keus nieuwe modellen caravans met leuke aanbiedingen. Wij zijn goed geslaagd en blij onze nieuwe caravan. De service en aflevering van Meerbeek caravans en campers in Doetinchem was gewoon goed. De komende 4 weken zitten wij in Toscane Itali�. Grazie Karin en Alfons"


Marieke en Robert Deventer15-07-2015

"Mooie keus grote collectie nieuwe modellen. Deskundig en servicegericht. Best een uurtje rijden voor over! Groetjes Marieke en Robert"


Ton uit Dodewaard12-06-2015

"Mijn Sprite caravan is in Doetinchem bij Meerbeek prefect hersteld. Bedankt voor de goede service"


Simon uit Hengelo11-06-2015

"Goed prettig ontvangen en ook de afhandelingen van de levering deskundig. Gr Simon"


Mark uit Deventer17-04-2015

"Zeer tevreden met de aanschaf van en nieuwe kampeerauto bij Meerbeek Bovag camper dealer, inruil van onze oude caravan was ook geen punt. De nieuwe camper is fijn afgeleverd."


Hendriks uit Doetinchem21-03-2015

"camper is weer tiptop! Gaan we weer lekker van genieten"


Rob uit Koudekerke21-03-2015

"Wij zijn goed door Meerbeek caravans en campers geholpen, een uitstekend bedrijf met vriendelijk/deskundig personeel. Onze nieuwe LMC camper is perfect opgeleverd, zonder klachten. Naar het eerste seizoen staan we te trappel om volgende week aan onze volgende reis te beginnen. Gr Rob en Linda"


Arjan uit Voorburg14-03-2015

"no-nonsense en een meer dan uitstekende service, onze occasion camper is goed afgeleverd"


Robert uit Aalten19-02-2015

"Bedankt voor de bemiddelings verkoop van onze Hobby caravan, alles goed en correct afgewerkt binnen de verwachte termijn. Als we aan onze volgende caravan toe zijn zullen wij ons zeker weer bij u melden."


Hans uit Duiven18-02-2015

"We kwamen voor een jong occasion caravan naar uitgebreide uitleg hebben we naar volle tevredenheid een keus gemaakt voor een nieuwe Limited Edition caravan ( ze hebben echt veel modellen om te kiezen in Doetinchem ) model waar echt alles op zat voor een gunstige prijs. Inruil van onze oude Knaus was ook geen punt. Alles is goed en rustig uitgelegd. Mvg Hans en Diny"


Willem en Marja uit Veenendaal15-01-2015

"Goede uitgebreide uitleg / service en advies bij de aanschaf van een Bovag occasion kampeerauto die we op de site www.meerbeek.nl hadden gevonden. We hebben onze caravan goed kunnen inruilen. Onze eerste vakantie en een paar steden tripjes zitten erop, het camperen bevalt ons uitstekend. Zeer positieve ervaring met Meerbeek uit Doetinchem !"


Henk uit Ochten16-11-2014

"Mooi bedrijf met veel aanbod, vriendelijk / deskundig personeel. Onze oude caravan ingeruild en nieuwe kwalitijds caravan van het merk Burstner teruggekocht. Goed advies en uitstekende service. Kan dit bedrijf iedereen aanraden. Meerbeek Caravans bedankt. Gr Henk"


Jan uit Druten12-09-2014

"Goede ervaringen. Wij hebben een nieuwe caravan gekocht. Er waren wat kleine opstart problemen maar die zijn goed verholpen. Uitgebreide uitleg bij aflevering gehad. NIets is teveel en er wordt serieus met de klacht omgegaan. Onze mooie nieuwe caravan gaat nu weer de stalling in en we kijken uit naar het volgende seizoen."


Tieneke uit Warnsveld20-08-2014

"en bedrijf dat met de persoonlijke benadering mee denkt met de klant. Al eerder was mij, bij de koop van een nieuwe caravan de fijne service opgevallen van Meerbeek. En ook nu weer bij de onderhoudsbeurd alles volgens afspraak uitgevoerd. Wij zijn MEER dan TEVREDEN. Groetjes Tieneke & Rob"


Hans uit Renswoude06-08-2014

"Goede deal kunnen sluiten, oplevering en after-sales naar behoren uitgevoerd. Groeten Hans en Nicole."


Toos uit Rozendaal20-07-2014

"Omdat we in Achterhoek kampeerden afgelopen voorjaar, en onze gasfles leeg was kwamen we bij van Meerbeek caravans en campers in Doetinchem terecht. En even rondneuzen in de caravan-showroom bij de vele nieuwe caravans. We werden door iedereen zo vriendelijk en correct geholpen en goed geadviseerd dat we onverwacht een nieuwe Sprite caravan "


Jan uit Doetinchem01-07-2014

"Bestaat goede service en deskundigheid tegenwoordig nog? Bij Meerbeek zeker wel! Wij zijn zeer tevreden na aankoop van een Beyerland en daarna een T.E.C. caravan en nu een nieuwe Adria. Caravan. Hier neemt men tijd voor een klant. Luistert heel goed naar persoonlijke wensen van ons. Altijd vriendelijk, ook bij top-drukte. Chapeau heren van Meerbeek Jan Schoonebeek "


Bianca & Lex uit Zevenaar17-06-2014

"Goede ervaring, behulpzaam, vriendelijk, komen de afspraken altijd goed na. Ervaren servicemonteurs die doelgericht denken mee in onze wensen en aanpassingen die wij nodig hebben. Wij kunnen met de gebroeders Meerbeek altijd uitstekend zakendoen, goede inruilprijzen en leuke actie's. Net terug van ons tripje met onze nieuwe Burstner en dik tevreden. Kortom een uistekend adres!!! Groetjes Bianca"


Aad en Ann Zuidland 14-06-2014

"Een geweldige nieuwe TEC 520 TE gekocht voor perfecte prijs, Perfect afgeleverd want bij Meerbeek wordt je nog echt behandeld als een klant, de rekening die we moesten betalen bij de kassa viel mee !"


Diana uit Vianen06-06-2014

"Een aantal keren met electra problemen bij onze oude dealer geweest en helaas kon dit bedrijf het niet oplost krijgen. Bij Meerbeek in Doetinchem, alles binnen een half uur opgelost aan onze nieuwe camper. BEDANKT ! We genieten enorm van ons mooie bezit."


Bep en Albert uit Deventer04-06-2014

"Een echte aanrader Meerbeek caravans: goede begeleiding bij de keuze ( veel modellen in de showroom ) van de nieuwe caravan. Na aanschaf goede service bij het herstel van een paar geconstateerde kleine gebreken. Uitermate klantvriendelijk, niet alleen de sales maar ook de vakmannen van de werkplaats. Groeten uit Zuid Frankrijk. "


Remco uit Groenlo01-06-2014

"Kom er al jaren voor onderhoud aan onze De Reu caravan. Dit jaar weer goed gekeurd. Kunnen we er weer twee jaar tegen aan, bedankt voor de service."


Marcel uit Borken28-05-2014

"n 1998 onze eerste caravan Beyerland bij Meerbeek in Doetinchem gekocht en in 2014 deze er ook ingeruild voor een nieuwe Burstner caravan. Een teken, dat wij ons thuis voelen bij dit bedrijf in de Achterhoek. Eerlijke en betrouwbare service bij Meerbeek. Al 15 jaar een fijne relatie. Gr. Marcel en Sandra."


Paul uit Warnsveld27-05-2014

"Gezellig bedrijf met leuk personeel en veel ervaring. Wij kochten een gebruikte camper welke er opvallend netjes uitzag. Overigens ziet alles er keurig verzorgt uit. Goede service bij Meerbeek Caravans & Campers. Groetjes fam. van Kooten."


Evert uit Oosterbeek17-05-2014

"Je wordt altijd vriendelijk en goed wordt geholpen bij Meerbeek, uitleg gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze camper. Recent ( net voor onze vakantie ) hadden we een technisch storing aan onze Truma kachel/boiler van de camper dit is snel en vakkundig opgelost door de technisch van Meerbeek. Groeten uit Barcelona."


Martin uit Barendrecht02-05-2014

"Prima ervaring bij Meerbeek in Doetinchem, Gerrit-Jan bedankt voor het advies en de service mijn vrouw en ik zijn tevreden met de nieuwe camper ! Kun je me nog zo'n winkelwagen munt opsturen die vinden we zo leuk, alvast bedankt! Gr. Martin en Ada"


Henny uit Duiven24-04-2013

"Goede middag, ik zou nog even contact met jullie opnemen als ik de overboeking mbt verkoop van de caravan had ontvangen. Nu ik heb zojuist gecheckt en het bedrag is in goede orde ontvangen. Nogmaals bedankt voor jullie hulp bij de verkoop. Het is allemaal netjes en volgens afspraak door jullie afgehandeld. Met vriendelijke groet Henny"


Fred uit Gaanderen15-04-2014

"Hele goede ervaringen. Mijn eerste caravan bij dit bedrijf in 1983 aangeschaft. De laatst gekochte in 2012. Je bent nog echt een klant. Service en behulpzaamheid staan hoog in het vaandel bij Meerbeek. Zowel bij de verkoop, als werkplaats. Ze zijn de afgelopen jaren erg gegroeid maar de service is niet veranderd. Gewoon goed."


Carola uit Zetten13-04-2014

"Nieuwe camper ophalen. We gingen met de trein naar Doetinchem werden daar opgehaald door een medewerker van Meerbeek. Met koffie & Thee ontvangen en iedereen die we tegen kwamen waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ook was er alle tijd voor de uitleg van de techniek camper, papieren geregeld. Alles TOP geregeld een echte Bovagcamperdealer. Carola & Gerard. "


Henny27-03-2014

"Hoi, Op dit moment alles uitproberen met camper. Warme water was probleem, heb diverse malen de blauwe knop zoals jullie dat aangaven omgezet, maar bleef water uitgooien. Na uitvoerige bestudering blijkt dat er ook nog een andere knop vastgehouden moet worden. Misschien een tip voor jullie, of ik heb destijds niet goed geluisterd, kan ook. Een vraag: Zijn de materialen al binnen. Reserveband, steunen extra ogen ed. Mn. reserveband vind ik belangrijk omdat we binnenkort weg willen. Ik neem aan dat als ik langs kom dat meteen gemonteerd kan worden, kan ik erop wachten? Gr. een zeer tevreden klant, Henry"


Anne Marie uit Wehl18-03-2014

"Vorig maand onze Burstner occasion camper opgehaald. Onze eerste reis zit erop, bevalt goed, het werkt naar behoren. Over een twee kastklepje waren we ontevreden, deze klacht is adequaat opgelost door Meerbeek. Blij dat we deze mooie Burstner bij Meerbeek hebben gekocht. Gr. Anne Marie"


Jannie de Groot-Janssen uit Enschede12-03-2014

"Eerste keer kennis gemaakt via de telefoon met Meerbeek. De caravan (limited Edition) die we op de site www.meerbeek.nl hadden gevonden was nog beschikbaar voor verkoop. Naar informatie en onderhandelingen in hun showroom met veel nieuwe caravans hebben we direct de koop gesloten. Wij zijn zeer content met de uitleg en aanschaf. Meerbeek is een erg prettig bedrijf om zaken mee te doen. De aflevering was goed. Daarom kunnen wij dit bedrijf van harte aanbevelen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan!"


Derk-Jan uit Andelst19-02-2014

"Goed, zeer tevreden. Mooie showroom met veel aanbod. Een paar kleine klachten aan de caravan werden goed opgelost. "


Alex uit Apeldoorn08-02-2014

"Nieuwe caravan gekocht, onze oude Hobby caravan goed kunnen inruilen.Fijn bedrijf, goede service."


Wilbert uit Amersvoort16-01-2014

"Een gebruikte caravan in de prijsklasse van 18.000,= euro aanschaffen doe je niet zomaar. Daarvoor is vertrouwen nodig. Om te vergelijken hebben 7 verschillende bedrijven in Nederland bezocht die we hadden uitgezocht op internet. Toen we bij Meerbeek kwamen werden ontvangen door mevrouw Meerbeek die ons uitgebreid informeerde en rondleidde, dat gaf ons en goed gevoel. Enkele dagen later in een tweede bezoek aan Meerbeek Caravans & Campers hebben we een mooie caravan uitgezocht, een mooie deal gesloten met een van de heren Meerbeek. Met een leuk cadeau pakket. Klantgerichtheid staat bij dit familie bedrijf hoog in het vaandel. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service. De levering was stipt en zoals afgesproken. Groeten fam Jonker"


H.J uit Zevenaar12-01-2014

"Gewoon goed, wij zijn goed geholpen met de service aan onze caravan."


Guus uit Duiven02-01-2014

"Na jaren met de tent te hebben rond gezworven, hebben we hier onze eerste nieuwe caravan gekocht. Heel fijn ontvangen, goed verhaal, deskundig en eerlijk advies. Bij aflevering ook deskundige uitleg. Dit hadden we jaren eerder moeten doen ! Zeker een aanrader."


Cor uit Grave25-12-2013

"Ik ben onder de indruk van de vele nieuwe modellen die Meerbeek caravans & campers aanbied in hun showroom. Onder het genot van een kopje koffie hebben we een mooie nieuwe TEC caravan uitgezocht, met veel kassa voordeel. Deskundig advies en uitgebreide uitleg hebben ons doen besluiten. Inruil van onze camper was ook geen probleem. kortom, prettig contact, fijn zaken gedaan."


Joost uit Ridderkerk 12-12-2013

"Via internet ( mooie / informatieve site www.meerbeek.nl )vonden we een nieuwe Hobby 490 SFf bij Meerbeek. Omdat de afstand wat ver was zijn er meerder e-mailtjes gewisseld alvorens de trip naar Doetinchem te maken en iedere keer werd er snel geantwoord. Toen we het bedrijf en de Limited Edition Hobby Excellent caravan zagen waren we meteen verkocht, inruil van onze kampeerauto was ook geen probleem. We kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen, de trip was zeker de moeite waard. Echte Achterhoekse gastvrijheid ! Groeten Joost & Els uit Ridderkerk"


jos uit Renswoude 28-11-2014

"Zeer goed in de dienstverlening, fijne service. Groeten Jos"


Claudia uit Apeldoorn 14-11-2013

"In 1998 eerste een Caravelair caravan gekocht en deze in 2012 ingeruild voor een mooie Burstner Averso, omdat ik daar graag klant wilde blijven vanwege de deskundigheid & service. De Bursner 460 TL heeft twee enkele bedden, en dat bevalt uitstekend ! De volautomaat mover vinden we ook heel fijn die jullie er dit voorjaar onderbouwd hebben, die is zijn geld zeker waard. Groetjes Claudia en Derk"


Jan-Willem uit Winterwijk 26-10-2013

"We hebben een goede service gehad bij dit bedrijf qua verkoop, inruilprijs, info en aflevering van onze nieuwe LMC camper, en als slagroom op de taart een elektrisch fiets met trapondersteuning cadeau. Gewoon geweldig, dik tevreden."


Wendy uit Alkmaar 09-10-2013

"Ben vandaag bij Meerbeek Caravans & Campers in Doetinchem geweest. De keuze is reuze bij dit bedrijf. Heel veel nieuwe caravans en campers van bijna alle populaire merken. Meerbeek biedt nieuwe caravans aan van de merken Hobby, Fendt, Burstner, Adria, Sprite, Swift, LMC en TEC. Nieuwe campers worden aangeboden van de merken Burstner, LMC en TEC. De afgelopen weken heb ik een tiental showrooms in Nederland bezocht om tot een goede keuze te kunnen komen. Zo groot en gevarieerd aanbod nieuwe caravans en campers heb ik verder nog niet op 1 verkooppunt aangetroffen. Ik vindt het prettig dat ik op 1 locatie de verschillen tussen de merken zelf in levende lijve kan zien. Ik koop niet dagelijks een nieuwe caravan of camper daarom vind ik het van groot belang om na bezichtiging van de modellen een juiste keuze te maken."


Arie uit wenum wiesel 28-09-2013

"Meerbeek Caravans & Kampeerauto's, een eerlijk, open & gedegen bedrijf vol vakkundige mensen die zeer goed verstaan wat de klant nodig heeft. Ik heb 3 jaar geleden een nieuwe Burstner camper aangechaft bij dit bedrijf en ik ga niet meer naar anderen omdat ik bij Meerbeek tevreden ben."


Jos uit Duiven 26-09-2013

"Erg goed bedrijf, ruime keus, een zeer goede klantservice/aftersales, en nemen alle tijd om alles uit te leggen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe Adria caravan."


Tonny uit Waalwijk 10-09-2013

"Onze ervaring is uitstekend. Hier is klant nog koning in de Achterhoek. Bij Meerbeek hebben ze een goed gevulde showroom met veel nieuwe modellen van diverse merken caravans (wel 80 stuks). Wij hebben hier weer een goede keus kunnen maken. We hebben een nieuwe Burstner Averso Top Limited Edition 2013 caravan gekocht en kregen een goed inruilprijs voor onze Hobby die we naar jaren trouw dienst hebben ingeruild, die Meerbeek ons in 2002 als occasion geleverd had. Bij het afreken bij de kassa kregen wij een mooie disselhoes cadeau. Complimenten voor zeer goede service door de jaren heen. mvg Tonny van Halsteren, Waalwijk"


Debora uit Woerden 21-08-2013

"Jaren lang al klant bij Meerbeek Caravans & Campers en zeer tevreden. Wij hebben altijd echt voorliefde voor de Engelse caravan gehad wat betreft afwerking, zitcomfort en luxe. 1e caravan die wij bij hun gekocht heb was een Beyerland 375 B in 1988. Op dit moment in het bezit van een Sprite Cruzer 460 SR. We hebben nu onderweg zoveel luxe kampeerauto's gezien misschien is dat ook wel iets voor ons. We hebben al even op jullie de website gekeken en wel een paar mooie gezien, jullie zien ons binnenkort in de showroom."


Jos uit Oosterbeek 19-08-2013

"In 2008 nieuwe Burstner Averso Fifty 500 TL aangekocht. Al die jaren fantastische service ondervonden. Dit is een prachtig achterhoeks familie bedrijf. Ga zo door! m.a.w. Een gewoon en gezellig team die doen wat ze beloven!"


Chantal uit Lochem 15-08-2013

"Opmerkelijke vriendelijkheid & bereidheid tot service. Er was tijd, geduld voor ons bij de gesprekken bij de uitleg van de nieuwe caravans ( veel keus ). Met advies van een van de verkopers hebben we gekozen voor een Burstner Premio 495 TK Limited Edition 2013. Bij de aflevering werd alle tijd genomen om ons te helpen en instructies te geven. Service van een opmerkelijk niveau."


Lenie uit Dieren 02-08-2013

"Een mooi caravan bedrijf, dat een goede en degelijke uitstraling heeft en veel keus nieuwe modellen alles keurig en mooi opgesteld in een grote showroom. We zijn nu twee keer weg geweest met onze nieuwe caravan bevalt perfect, Het bedrijf kreeg direct ons vertrouwen. We zien al weer uit naar onze volgende trip."


Gerrit uit Rhede 06-07-2013

"Wij hebben Meerbeek leren kennen via buren die al jaren vaste klant waren en tevreden over de service die ze verlenen. We hebben een Last Minute aanbieding gekocht bij de heren Meerbeek, wat Meerbeek zegt bij een Last Minute aanbieding "


Ralf uit Nijmegen 05-07-2013

"Ik heb al lange tijd een zeer goede ervaring met Meerbeek caravans & campers. Vandaag onze derde caravan bij Meerbeek besteld. We kijken nu al uit om met onze nieuwe Fendt Opal op vakantie te gaan. De volgende reis zal naar Oostenrijk gaan met vrienden van ons. We krijgen nu ook een vol-automaat caravanmover met licht gewicht accu op/onder de caravan gemonteerd. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden!"


Jolanda uit van der Kamp 01-05-2013

"Onze ervaringen met jullie bedrijf vinden wij in alle opzichten zeer goed."


Willem uit Nijmegen 24-04-2013

"Nog nooit van ons leven hadden we gekampeerd. Toch besloten we, nu we gestopt zijn met werken om voor een camper te gaan. De vierde dealer die we bezochten was Meerbeek Caravans & Campers, Bovagcamperdealer. We kregen een heel goed gevoel van de rondleiding met veel informatie die Meerbeek ons gaf. We vonden een hele jonge gebruikte camper die hebben we gekocht. "


Adriaan uit Doetinchem 26-03-2013

"Goede ervaring met Meerbeek in Doetinchem, al meer dan 22 jaar vaste klant. Vriendelijke verkoop en een luisterend oor bij de monteurs van de werkplaats voor speciale wensen aan onze nieuwe caravan. We gaan de nieuwe caravan met de Pasen uitproberen. Dit doe je alleen maar als je vertrouwen hebt in het bedrijf. Aanschaf nieuwe caravan/camper"


Ronald uit Apeldoorn23-02-2013

"Recent voor de 3e maal een deal gesloten met Meerbeek waar we zeer content en tevreden mee zijn. Onze eerste caravan in 1998 was een TEC caravan die hebben we 10 jaar later in 2008 ingeruild voor een nieuwe Burstner Averso 460 TS. Medio 2011 begon het camperen ons te trekken. Op advies van een van de verkopers van Meerbeek i.v.m. de aanschaf hebben we een workshop gevolgd van Hans Groenendijk bij Meerbeek in de showroom. Dit was leerzaam en informatief. In de weken naar de workshop hebben we een mooie nieuwe Burstner campers bij Meerbeek gekocht en onze caravan ingeruild. Met die Burstner camper hebben diverse trips gemaakt en nu al zo�n 28000 km op de teller staan. Reden om terug te komen: een ruimhartige service, persoonlijke aandacht, goede inruilprijzen, optimaal verstand van technisch zaken en altijd een ongelofelijk groot aanbod nieuwe modellen in de showroom om een goede keus te kunnen maken. Kortom een plek voor camper of caravan die we iedereen van harte aanbevelen."


Rick uit Haaksbergen06-02-2013

"Wij kochten een nieuwe TEC Weltbummler 470 TE Limited Edition / aktiemodel We zijn goed, deskundig & uitgebreid geholpen. Ze hebben veel keuze in een grote showroom met wel 80 nieuwe modellen van diverse merken. Onze keus was gevallen op TEC 470 TE die kon uit voorraad geleverd worden. Ook naar de aflevering hebben ze bij dit bedrijf verstand van zaken. Inruil van onze Knaus kampeerauto van 2007 was geen probleem daar waren we erg blij mee zodat we daar niet mee hoefden te leuren. Kortom goed bedrijf met goede after sales. Heren ga zo door, we bellen jullie nog want voor de volgende reis willen we nog een mover onder de caravan laten bouwen. Groetjes Rick & Sandra Pietersen"


John uit Dieren 01-11-2012

"Fijne mensen van Meerbeek een goede werkplaats & after-sales, verstand van techniek. Wij hebben onze 3e caravan ( 1e Beyerland, 2 TEC caravans ) ingeruild voor een kampeerauto van het merk LMC. :)"



© Meerbeek Caravans & Campers | Disclaimer