Primeur Hobby 2023/2024: nu veel modellen in onze showroom. Korting oplopend tot € 6.475,=

HOBBY 2023/2024 – CARAVAN NIEUWS

De grootste collectie nieuwe Hobby modellen 2023/2024 van Nederland, gepresenteerd in de gezellige, vergrote en vernieuwde showroom. Kortingen oplopend tot € 6.475,= Pak je kans want OP=OP !

Klik hier voor onze actuele voorraad Hobby caravans!

Hobby 2024 alle series: Uniek buitendesign met bijzondere charme

Een opvallend design, zowel mooi als functioneel: van de dynamisch gevormde voorzijde tot de sierlijke achterlichtdrager met twee automotive LED achterlichten. De vorm van alle onderdelen en randen zijn harmonieus op elkaar afgestemd – typisch voor Hobby. Naadloos lopen de rangeergrepen over in de aerodynamische voorkant. Een voornaam accent vormen de gebogen lijnen langs het hele silhouet van het voertuig. De reflectoren achteraan zijn onopvallend in de diffuser geïntegreerd. Een beloopbare disselafdekking, stijlvolle openingen voor de handslinger, een geïntegreerde voortentrail en niet in het laatst de elegante afdekkingen van de wielkasten maken het buitendesign van de Hobby-caravans perfect.

   

Hobby 2024 alle series: Nieuwe vlakkere ramen

De licht getinte, uitzetbare buitenramen met dubbel glas en verschillende veiligheidssloten worden in een gietprocedé vervaardigd. In combinatie met de materiaaldikte zijn ze zo bestand tegen spanningen en vervorming (vooral bij koude en hitte). Door de nieuwe dubbele vorming van het glas liggen de vensters nog vlakker tegen de caravan. Een ander positief gevolg is de betere geluidsisolatie.

 

HOBBY CARAVANS 2024 – BEACHY 2024

HÉT STRANDGEVOEL MAAR DAN OP WIELEN – ULTIEME VRIJHEID BELEVEN

Zon, strand en zee: dit is het vakantiegevoel idee van BEACHY – het nieuwe submerk van Hobby. Geïnspireerd op talloze social media-verhalen en vele vakantie-emoties die iedereen wel eens heeft meegebracht zoals drijfhout, schelpen, zand, zeelucht en duingras. Het gehele Hobby-team is enthousiast over een nieuwe visie van een eenvoudig strandhuisje op wielen. Samen met een Deense ontwerper en een gerenommeerd technisch ontwikkelingsbureau brachten de creatievelingen van Hobby hun coole idee vervolgens in de praktijk.

Het resultaat: het echte strandgevoel op wielen, de BEACHY made by Hobby!

 

Beachy caravans

 

De BEACHY is een samensmelting van een campervan en de eerste zelfgebouwde Hobby caravan van Harald Striewski, oprichter van Hobby Wohnwagenwerk in Fockbeck (D). Hij is compact en bijzonder charmant dankzij zijn ronde vorm. Een hoogtepunt is de grote achterdeur: daardoor kun je heerlijk op het bed zitten en naar het water kijken. Dat is een echt strandgevoel – of het nu op het strand, in de bergen of in de stad is. Geboren op het strand in Noord-Duitsland, voelt de BEACHY zich overal thuis.

“Vergeet alles wat je tot nu toe weet over kamperen”. Dat was de opdracht aan het Hobby team en heeft deze inspiratie gehaald uit de ideeëngenerator Holger Schulz. Het motto bij het maken van de BEACHY: Eenvoud, zonder franjes, heldere en natuurlijke kleuren, een echt strandgevoel – de kleinste Hobby brengt een puur strandgevoel naar binnen.

Het interieurdecor van de nieuwe BEACHY is eenvoudig en uniek tegelijk. Met stof beklede manden en riemen bieden veel opbergruimte in plaats van de gebruikelijke wandkasten. Het gezellige zitgedeelte heeft zandkleurige kussens in een natuurlijke linnenlook en kan in enkele eenvoudige stappen flexibel worden omgebouwd tot een comfortabel slaapgedeelte.

Een compacte keuken en een inloopkast zijn altijd inbegrepen. De inloopkast is optioneel uit te rusten met een Port a Potti.

 

De nieuwe BEACHY 2024 is verkrijgbaar bij Meerbeek Caravans & Campers in drie verschillende modellen die qua grootte op elkaar voortbouwen. De BEACHY 360, BEACHY 420 en BEACHY 450

  

 

Hobby 2024 – Ontour 2024

 

Hobby Ontour 2024: Nieuw modern interieurontwerp

De witte kleppen van de strakke bovenkasten met grijze designlijnen zorgen in combinatie met het gezellige eiken houtdecor Moyet voor een lichte, moderne sfeer in de instapserie ONTOUR 2024. De rekken en open vakken passen naadloos in de lijn van de kasten en vormen een sobere overgang naar de gordijnen. Het keukenblok in modern grijs verdeelt de ONTOUR 2024 optisch in verschillende woongedeeltes. Voor de degelijke werk- en tafelbladen werd een lichte marmerlook gekozen. De grijs-blauwe kussencombinatie ‘LAGO’ past prima in het interieurconcept.

   

De Hobby Ontour 2024 is verkrijgbaar bij Meerbeek Caravans & Campers als 390 SF, 460DL, 470 KMF

Hobby 2024– De Luxe 2024

De DE LUXE 2024 straalt met het lichte houtdecor Ulme en de matte witte kleppen van de bovenkasten een moderne frisheid en levendigheid uit. De antracietkleurige keuken creëert een aantrekkelijk kleurcontrast en een uniek gevoel van ruimte. De beige-grijs gemarmerde werk- en tafelbladen verschaffen het lichte interieur de typische gezelligheid van onze caravans, die ook terugkomt in de kussencombinatie ‘TURO’.

    

De Hobby De Luxe 2024 is verkrijgbaar bij Meerbeek Caravans & Campers als 400 SFE, 440 SF, 460 LU, 460 SFF, 460 UFE, 490 KMF, 495 UL, 495 WFB, 515 UHK, 515 UHL, 540 KMFE, 540 UL, 545 KMF, 560 KMFE

Hobby 2024 – Excellent 2024

Witte hoogglans kasten in combinatie met grijze corpussen verschaffen de modellen van de serie EXCELLENT 2024 een uiterst voorname touch. De grote verlichte rekken zijn voorzien van een deftig designdecor. Drie indirecte verlichtingsstroken zorgen voor een aangenaam lichtconcept en een open gevoel van ruimte. Het hoogwaardige plaatje wordt voltooid door de gemakkelijk te onderhouden kussencombinatie ‘NORA’.

   

De Hobby Excellent 2024 is verkrijgbaar bij Meerbeek Caravans & Campers als 460 SL, 495 WFB, 540 WFU, 560 CFE, 560 WFU

Hobby 2024 – Excellent Edition 2024

Ruim, licht, divers, designvol en gezellig – de EXCELLENT EDITION 2024 combineert ook in het seizoen 2024 al die eigenschappen met geretoucheerde bovenkasten. De moderne, Scandinavisch aandoende combinatie van lichte kleuren en rechte lijnen wordt benadrukt door de indrukwekkende LED verlichting. De doorontwikkelde kussencombinatie ‘SANTO’ met doorgaande antracietkleurige accenten zet aan tot ontspanning in de grote zitgroep.

    

De Hobby Excellent Edition 2024 is verkrijgbaar bij Meerbeek Caravans & Campers als 460 UFE, 490 KMF, 495 UL, 540 UFF, 540 UL, 540 WLU, 545 KMF, 560 KMFE, 650 KMFE, 650 UMFE

Hobby 2024 – Prestige 2024

Een donker eikendecor in contrast met hoogglans witte accenten verschaft onze ruimtewonderen uit de reeks PRESTIGE 2024 een luxueus woongevoel. De extra grote bovenkasten bieden veel opbergruimte. De harmonieus aangepaste LED verlichting creëert een buitengewone sfeer, waarin iedereen zich goed voelt. Die uitstekende stemming wordt benadrukt door de glanzende werk- en tafelbladen in donkere steenlook. Witte lijnen aan de tafelrand en in de nieuwe kussencombinatie ‘CARA’ benadrukken het warme interieurconcept.

    

De Hobby Prestige 2024 is verkrijgbaar bij Meerbeek Caravans & Campers als 540 UL, 560 FC, 560 UL, 560 WFU, 560 WLU, 620 CL, 650 KFU, 650 UFF, 660 WFC, 720 KWFU, 720 UKFE, 720 WQC

Hobby 2024 – Maxia 2024

De Scandinavische woonwereld MAXIA 2024 is een opwaardering van ons gamma met drie indelingen. Deze topreeks in modern Hygge-design sluit aan bij het succes van het vorige seizoen en gaat voor een open ruimte, natuurlijke materialen met licht notendecor, perfect bij elkaar passende kleuren en de noordelijke huiselijkheid. Erg innovatief is de grote keuken voorin onder het panoramavenster van de 660 WQM en het eerste kindermodel 595 KML, met eenpersoonsbedden en een multifunctioneel gedeelte met kinderbedden in meer dan negen verschillende varianten: van slaap- en speelgedeelte tot handige opbergruimte met plaats voor de hond.

     

De Hobby Maxia 2024 is verkrijgbaar bij Meerbeek Caravans & Campers als 585 UL, 595 KML, 660 WQM

 

Hobby 2023 – Ontour 2023

Hobby 2023 – De Luxe 2023

EXCELLENT 2023

Nieuw modern interieur design !

Met het nieuwe antracietkleurige meubeldecor “Platino” in combinatie met de lichte “Magnolia” afwerking krijgt de nieuwe Excellent een nieuwe moderne en vriendelijke huisstijl.

 

EXCELLENT EDITION 2023

Vier nieuwe indelingen !

Vier nieuwe indelingen, bekend van de Excellent serie, wandelen vanaf 2023 zo de Excellent Edition serie in. Daarmee is de geliefde en moderne Excellent Edition serie in nog meer varianten te verkrijgen. Voor ieder wat wils! Hieronder de nieuwelingen in de Excellent Edition serie vanaf 2023:

 

 

 

 

PRESTIGE 2023

Duurzame stoffering in de Prestige !

Nieuwe lichtgrijze bekleding met een effen grijze afwerking. De nieuwste bekledingscombinatie maakt de Prestige nog comfortabeler. Het lichte ontwerp oogt vriendelijk en zeer modern. De nieuwe Vivalife stof is bijzonder duurzaam. Deze stof is gemaakt van upcycled vezels en is volledig recyclebaar. Bovendien is de stof zeer onderhoudsvriendelijk voor u als gebruiker. De meeste vlekken zijn eenvoudig te verwijderen met een vochtige doek en/of een zachte borstel.

MAXIA 2023

Modern. Scandinavisch. Dat is de Maxia.

De Hobby Maxia serie blijft groeien. Na de Maxia 495 UL en de Maxia 660 WQM zet Hobby het succes van Scandinavisch comfort in hun caravandesign voort. Met de nieuwste Maxia 585 UL indeling krijgt de serie voor 2023 weer een premium model in Hygge-design erbij.

Met een breedte van 2,50 meter en heldere meubeloppervlakken biedt de Maxia 585 UL een gigantisch ruimtegevoel. Het nieuwste model is langer en breder dan de Maxia 495 UL. Ook nieuw zijn de twee hoekpanelen met praktische leesspots in de U-vormige zithoek voor meer licht in de avonduren. Een grote kledingkast en kasten met een uittrekbare voorraadkast bieden veel extra opbergruimte.

 

 

Hobby caravans 2023 – Alle series

Nieuwe kookplaat / spoelbak combinatie !

Design ontmoet functie. Alle Hobby caravans (behalve de Maxia 660 WQM) krijgen vanaf 2023 een nieuwe kookplaat / spoelbak combinatie. De kookplaat is voorzien van elektronische ontsteking. De indeling van deze nieuwe combinatie zorgt voor een gemakkelijke reiniging. Beide elementen kunnen worden afgedekt met fraaie zwarte glaspanelen. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar beschermt ook tegen stof en vuil. Tevens bieden deze glaspanelen wanneer ze gesloten zijn extra afzetmogelijkheden.

 

Hobby caravans 2023 – Alle series

Nieuwe koelkast met uitneembaar vriesvak!

Alle Super Slim Tower koelkasten worden vervangen. De nieuwe Dometic absorptiekoelkast van 130 liter, voorzien van uitneembaar vriesvak van 12 liter, is een grote plus als het om gebruiksgemak gaat. Dankzij de dubbele stoptechnologie op de deur is een comfortabele toegang van beide kanten mogelijk. Of u de koelkastdeur nu links of rechts opent, u kunt daardoor overal eenvoudig bij. In hoogte verstelbare compartimenten bieden u veel flexibiliteit om  de koelkast naar eigen inzicht in te delen voor benodigdheden van elke omvang. De energiebron wordt automatisch geselecteerd dankzij het AES systeem.

Hobby caravans 2023 – Warm water vloerverwarming

Vanaf  2023 worden in totaal 11 indelingen met de comfortabele warmwater vloerverwarming aangeboden. De volgende modellen worden vanaf 2023 nieuw uitgerust met dit comfort:

  • 650 UMFe Excellent Edition
  • 650 UFf Prestige
  • 585 UL Maxia
  • 660 WQM Maxia

 

INDELINGEN 2023

Adria
Beachy
LMC
Hobby
fendt
Hobby
Dethleffs
LMC

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten