Reviews

 

Hieronder een greep uit de meeste recente beoordelingen.

Rick en Eveline Spaan

Vorig jaar hebben we een nieuwe half-integraal kampeerauto gekocht bij Meerbeek Caravans en Campers. Dit bedrijf staat bekend om zijn hoge niveau van service en vriendelijkheid. Dit geldt niet alleen voor de eigenaren, Mark en Gerrit-Jan Meerbeek, maar ook voor hun medewerkers. Zelfs als er reparaties nodig zijn, blijft de service en vriendelijkheid uitstekend. In de grote showroom in Doetinchem zijn er vaak leuke gesprekken met andere zeer tevreden klanten en relaties van Meerbeek, allemaal onder het genot van een heerlijk kopje Achterhoeks koffie. Fijn dat onze camper er nu weer tip op bijstaat voor de komende maanden. Een zonnige groet,  Rick en Eveline Spaan.

Jos van de Wijdeven

Bijzonder tevreden over de aankoop en levering van onze Fendt 465 SFB. Prettige uitleg over de caravan en eventuele opties door Gerrit-Jan en bij aflevering prima te woord gestaan, met raad en daad, door Rocco.

Harrie Leugs

Volgens afspraak onze Fendt Bianco Activ 515 SGE van 2021 gebracht voor een BOVAG onderhoudsbeurt inclusief plaatsing Enduro fietsendrager BS260 zwart voor op de dissel.

Na sympathieke ontvangst, hebben de mensen van de werkplaats Meerbeek caravans & Campers de caravan gelijk aangepakt. Een telefoontje vanwege een geconstateerd defect plus een oplossing en of wij akkoord gingen, was super. Op het afgesproken tijdstip gereed en na een uitermate duidelijke uitleg konden we weer vertrekken.

Zeer naar onze tevredenheid, echt een aanrader en voor ons graag tot de volgende keer.

Jef Dauwen

Goede aflevering van nieuwe caravan.

Duidelijk uitleg gekregen van Rocco die stage deed. Zeer veel kennis! Ook zeer goede hulp gekregen met papieren voor export naar België. Wij zijn een tevreden klant

Fam Janssen

Rocco ontvangt ons opgewekt en hartelijk bij het afhalen van onze allereerste caravan, een splinternieuwe Hobby 495 UL De Luxe. Bij zijn uitleg houdt hij  duidelijk rekening met het feit dat alles nieuw en onbekend voor ons is. Zijn uitleg is helder en uitgebreid, zonder langdradig te worden.

Wat erg prettig is, is dat hij zijn uitleg kracht bijzet door de dingen voor te doen en ons daarna de handeling zelf uit laat voeren. Rocco is hierbij geduldig, behulpzaam en vriendelijk. Naast de grondige instructies maakt hij er door zijn vrolijkheid en enthousiasme ook een klein feestje van, wat helemaal passend is bij de aankoop van dit prachtige vakantieplezier op wielen!

Met vriendelijke groet,
Fam Janssen

Margot ten Brinke

Vandaag onze caravan opgehaald!

We zijn zeer tevreden over de manier waarop we ontvangen zijn bij ons eerste bezoek, toen we de caravan kochten, en ook nu we hem ophalen. Goede service en zeer gedetailleerde uitleg.
Aan te bevelen!

Geert Heijl

Prettige ontvangst en serieuze verkooponderhandelingen gehad.

Na aankoop nieuwe caravan (LMC Tandero 510E) prettige maar vooral ook functionele mailwisseling gehad over details en aflevering.

Bij aflevering wederom gezellig maar vooral ook functionele uitleg. Een aantal aanpassingen op elektriciteit gebied keurig uitgevoerd????.

Kortom een team en bedrijf wat wij van harte aanbevelen.

Theo uit Wijchen

Na ons een tijd lang georiënteerd te hebben bij vele bedrijven en op beurzen, kwamen we uit bij de familie Meerbeek in Doetinchem, leverancier van Adria, Fendt, Hobby, LMC & Dethleffs. Ze hebben een zeer ruime keuze aan nieuwe modellen caravans in de showroom staan met hele mooie acties. De ontvangst was vriendelijk en ze namen ruim de tijd voor ons. Zeer kundig in advies & uitleg. Goede uitleg over de voordelen van de voordeel-parketten. Samengevat een goed bedrijf waar we vertrouwen in hebben.

We zijn goed geholpen en zeker niet opdringerig; de verkoper, Mark, dacht met ons mee en was ook bereid water bij de wijn te doen. Zo was er over het aanschafbedrag ook goed te onderhandelen, en betaalden we precies het bedrag dat wij in gedachten hadden.

Complimenten voor de goede service, kennis en de fijne manier van zaken doen.
Groetjes, Theo en Wilma uit Wijchen.

.

 

Ida Blokdijk

Gisteren zijn we vanuit het noorden naar Meerbeek gereden om een nieuwe Dethelffs camper te bekijken die we op hun website hadden gevonden. We werden uiterst vriendelijk en deskundig ontvangen in een grote showroom met een kopje koffie. We hebben eerst zelf de kampeerauto bekeken en kregen daarna uitleg van Gerrit-Jan. De verkoper legde uit dat we gebruik konden maken van de actie om gratis een dak airco te laten monteren, en daar zijn we blij mee ???? als we van de zomer naar Spanje gaan. Dan hebben we een dubbel airco, de auto en het camperdeel.

Na enig onderhandelen waren we het snel eens. Kortom, goed, mooi bedrijf met een geweldige acties & top service. Een aanrader.”

Ida Blokdijk

Paula Elberse


Heel netjes geholpen . Zijn samen tot een nette deal gekomen. Een bij aflevering goede uitleg hoe alles werkt. Nu kunnen we gaan genieten van onze Fendt Bianco SGE 515
Paula Elberse

 

Adria
Beachy
LMC
Hobby
fendt
Hobby
Dethleffs
LMC