Caravan Mover acties

Uw caravan op z’n plek zonder inspanning (Gemak dient de mens !)
Meerbeek Caravans & Campers biedt movers van topmerken nu voor messcherpe prijzen..!

Wij bieden u een ruim assortiment in movers aan van de bekende merken: Truma, Simpark, Reich en Meerbeek Limited Edition modellen 2023. Wij hebben in ons assortiment half- en volautomaten. Of wij nu de eenvoudige Reich Economy monteren, de luxe Truma SE-R of een van onze Meerbeek specials, alleen de beste onderdelen en accessoires worden gebruikt. Het inbouwen van de verschillende movers gebeurt door ervaren monteurs die ruim de tijd nemen om de mover op de juiste wijze in te bouwen.

Welke mover voor u het beste is hangt natuurlijk geheel af van uw eigen eisen en wensen. Wij adviseren u hierover graag deskundig en uitgebreid. Ook kunnen wij u de diverse modellen demonstreren. Prijzen: betreffen losse verkoop of rijklaar met uitleg en inclusief dealerservice gemonteerde sets. Onze gemonteerde movers worden geleverd met Accu 105 Ahp onderhoudsvrij, accubak ,accuklemmen, druppellader, hoofdschakelaar. e.v.t. plaatsen adaptersets t.b.v. chassis en 230 volt stopcontact op aanvraag enz, enz…

Enduro EM505FL nieuw model 2023
EM 505 Finding Level ( verkoop los € 1.595,= of compleet gemonteerd nu voor € 2.295,= )
Meerprijs accu 82 Ahp € 95,=
Meerprijs Optima Yellow Top 4.2 accu € 279,=
Meerprijs Enduro Li-Ion accupack ( lichtgewicht 4.3 kg ) voor € 399,=
e.v.t. platen set voor de montage chassis, prijs op aanvraag. 

Binnen 2 minuten je caravan op zijn plek en waterpas! Dit krachtige rangeersysteem met een compact en modern design is geschikt voor caravans tot 2.000 kg. (met 2 motoren) of 3.000 kg. (tandemasser met 4 motoren). U kunt eenvoudig met de afstandsbediening de aandrijfrollen aan- en afkoppelen op de banden. Deze moderne en fijn in de hand liggende afstandsbediening is voorzien van een mini-USB aansluiting voor het opladen van de Li-Ion accu (u heeft dus geen batterijen meer nodig voor de afstandsbediening). Vervolgens zet u de caravan met het grootste gemak op de door u uitgezochte plaats dankzij de soft start/stop technologie voor uiterst nauwkeurig rangeren. De solide aluminium aandrijfrollen en de spatwater dichte corrosiebestendige behuizing garanderen een duurzaam bestaan. Deze moderne en robuuste mover is voorzien van de nieuwe Finding Level functie voor het eenvoudig waterpas zetten van uw caravan. Door middel van het geïntegreerde waterpasdisplay kunt u op de afstandsbediening zien of de caravan waterpas staat. Door middel van de geïntegreerde Finding Level functie kan de caravan eenvoudig en automatisch op de as waterpas gezet worden (oprijkeg nodig, niet bijgeleverd). Indien het EM 505 FL rangeersysteem uitgebreid is met het optionele ENDURO AutoSteady systeem, dan zullen ook automatisch de uitdraaisteunen uitgedraaid worden en zal de caravan ook in de lengterichting automatisch waterpas gezet worden.

Technische gegevens:
Gebruikersspanning: 12 Volt DC
Gemiddeld stroomverbruik: 40 Ampère
Maximum stroomverbruik: 140 Ampère
Zendfrequentie afstandsbediening: 868MHz
Interne accu afstandsbediening: 3,7V – 1600mAh
Snelheid: 15 cm. per seconde
Gewicht: 33 kg.
Toegelaten totaalgewicht enkelasser: (2 motoren) 2000kg (1750 kg. bij 18% helling)
Toegelaten totaalgewicht dubbelasser: (2 motoren) 2000kg (1750 kg. bij 18% helling)
Toegelaten totaalgewicht dubbelasser: (4 motoren) 3000kg (2350 kg. bij 18% helling)
Minimum breedte (caravan/aanhanger): 1800 mm.
Maximale breedte (caravan/aanhanger): 2500 mm.
Maximale bandbreedte: 205 mm.
Garantie 2 jaar

 

Truma mover XT
Mover XT ( verkoop los € 1.995,= of compleet gemonteerd nu voor € 2.795,=).
De Truma Mover XT is het nieuwste rangeersysteem waarmee het mogelijk is om éénassige caravans tot 2300 kg bij een helling van 13% comfortabel en veilig te manouvreren met behulp van de draadloze afstandsbediening. Ten opzichte van het vorige model is de efficiëntie verhoogd en volstaat een lagere batterijcapaciteit van 38 Ah. Het toepassen van een kleinere accu biedt meer plaats en meer laadruimte. In totaal wordt hiermee een gewichtsbesparing tot 20 kg gerealiseerd. De beide borstelloze gelijkstroommotoren motoren controleren zichzelf en stellen voortdurend het werkelijke toerental op het ingestelde toerental af. De Mover XT laat zich hierdoor traploos sturen en versnellen. Met behulp van de nieuwe afstandsbediening is voortaan het sturen en versnellen van elkaar gescheiden; met de draaiknop wordt gestuurd en met de schuifknop wordt de snelheid geregeld. Het nieuwe praktische LED-scherm geeft status- en foutmeldingen weer, bijvoorbeeld als de spanning van de batterij te zwak is.

Technische gegevens:
Toegestaan totaalgewicht: 2300 kg
Noodzakelijke voedingsspanning: 12 Volt
Gemiddeld stroomverbruik: 20 A
Maximale stroomopname: 140 A
Ruststroomopname: < 80 mA
Max. stijgingspercentage: 13 % op 2300 kg
Snelheid: ca. 17 cm per seconde
Aluminium aandrijfrollen
Gewicht: 28 kg.
Aan-/afzwenken: elektrisch
Inclusief afstandsbediening (zendt en ontvangt op 868 MHz)
Max. breedte (caravan/aanhanger): 240 cm
Garantie 2 jaar

Truma mover SE R

Mover SE R ( verkoop los € 1.695,= of compleet gemonteerd nu voor € 2.550,=).
De nieuwe Truma Mover SE R is voor een caravan overtuigend door nog meer power, maximale kwaliteit en uitstekend comfort.
Met de Truma Mover SE R wordt het manoevreren van caravans kinderspel.

Krachtige Truma Mover SE R met nog sterkere motor – met 2000 kg nuttig laadvermogen tot maximaal 15% stijging (SE R) mogelijk – maar liefst 20% sneller dan vorig ( 2009 ) model. Krachtige en duurzame aandrijving van stalen en bronzen tandwielen. Maximale kwaliteit en bandenbesparende lichte aluminiumrollen. Als de caravanstekker in het 13-polige veiligheidsstopcontact wordt gestoken is het automatisch op en van de banden plaatsen van de rollen en manoeuvreren op een eenvoudige wijze mogelijk. Op en van de banden plaatsen: Het op en van de banden plaatsen van de mover vindt eenvoudig elektrisch plaats met een druk op de knop van de draadloze afstandsbediening.

Technische gegevens:
Toelaatbare totaal gewicht 2000 kg
Spanning 12 V DC
Gemiddeld stroomverbruik ca. 20 A
Stroomverbruik maximaal 150 A
Ruststroom < 15 mA
Stijgingspercentage 15 % – (helling ca. 20 %)
Gewicht 33 kg
Garantie 2 jaar 

filmpje Truma mover

Mover acties Truma

Limited Editon 2023 Meerbeek halfautomaat.
Lichtgewicht Halfautomaat – Prijskraker – Limited Edition 2023 Halfautomaat verkoop los € 1.299,= of gemonteerd voor € 1.899,= ( nettoprijs ! ).

lichtgewicht Optima Yellow Top Gel accu – OPTIONEEL –

De nieuwe halfcaravanmover is op de markt. Meerbeek Limited Edition 2023 halfautomaat. Goedkope instap in de kwaliteitsklasse met uitstekend comfort. Met deze mover manoeuvreert u uw caravan heel eenvoudig met de afstandbediening. Het op en van de banden plaatsen van de aluminiumrollen gebeurt handmatig langs één zijde ( is vanaf beide kanten mogelijk ). Inrit, steil of oneffen terrein, of bij het aankoppelen aan het trekkende voertuig met deze Mover wordt het manoevreren van éénassige caravans tot 1.800 kg kinderspel. Beproefde voordelen: Eenvoudig op en van de banden plaatsen door een spindel met slinger of accuboormachine. Veilig stilstaan op hellingen ( 25 % hellingspercentage bij 1.500 kg ). Deze mover is voorzien van het gemak van de softstart en softstop met een unieke krachtige en duurzame aandrijving. De softstart resp. softstop zorgt voor volautomatische, millimeter nauwkeurig manoeuvreren en exact aankoppelen. Bandenbesparende, lichte aluminiumrollen met grote doorsnede verbeteren de tractie. Met maar 34 kg een lichtgewicht in zijn klasse. Maximale kwaliteit tegen een lage prijs. Bestand tegen zouthoudend spatwater bij het gebruik in de winter, stof, vochtigheid, zouthoudende lucht, olie, benzine en UV-straling.

Technische gegevens:
Technische gegevens: Spanning 12 V DC
Gemiddeld stroomverbruik ca. 20 A (vlak terrein)
Stroomverbruik maximaal 120 A
Ruststroom < 20 mA
Toelaatbare totale gewicht 1800 kg
Stijgingspercentage 20 %
Gewicht 34 kg ( incl. enkelzijdige bediening )
Garantie 2 jaar

Reich Truma mover
Reich move control compleet (verkoop los € 1.695,= of compleet gemonteerd nu voor € 2.395,=).
De Move control compact is het nieuwe topmodel van Reich movers.

Technische gegevens en voordelen: Volledig automatisch, dus met de afstandsbediening tegen of van de banden te zetten. Drukt de aandrijfrollen -onafhankelijk van elkaar- met 300 kg tegen de band, dus altijd optimale druk, ook al heeft bv. de ene band minder druk dan de andere. Indien nodig, een eenvoudig te bedienen mechanisme om de mover toch van de band af te halen. Waarbij met name de 12 cm. inbouwhoogte zeer gering is. Aluminium aandrijfrollen van 18 cm met gepatenteerd oppervlak, voor een optimale grip op de banden en zeer gunstig t.o.v. de spoorbreedte van de banden. Gewicht 36 kg. Linker en rechter deel zijn hetzelfde. Deze worden omgedraaid van elkaar gemonteerd. Bruikbaar voor caravans en/of aanhangers tot 2000kg.
Filmpje Reich mover

Al Ko Mammut mover (nieuw).
Al ko Mammut ( verkoop los € 2.195,= of compleet gemonteerd nu voor € 2.895,= ).

Deze nieuwe mover is geschikt voor zowel één- als twee-assige caravans met een maximaal gewicht van 2,25 ton. Eenvoudige bediening. De AMS Mammut weegt totaal slechts 29 kilogram en heeft een revolutionaire, tot nu toe unieke afstandbediening met joystick. Deze joystick maakt exact manoeuvreren kinderlijk eenvoudig. De gehele afstandsbediening is met slechts 4 toetsen. Hindernissen tot een hoogte van 4 cm kunnen eenvoudig overwonnen worden. De afstandsbediening wordt door een sensor die in de disselkap geïntegreerd is geactiveerd. Pas dan kan de aandrijfrol tegen de banden van de caravan gezet worden. Eveneens gebruikersvriendelijk: in de afstandbediening is een automaat geïntegreerd. Dit systeem zorgt ervoor dat het rangeersysteem na 10 seconden uitgeschakeld wordt indien het systeem na inschakeling niet gebruikt wordt. Op deze wijze is het onmogelijk om tijdens het rijden dit systeem in te schakelen.

Filmpje AL-KO Mammut mover

Adria
Beachy
LMC
Hobby
fendt
Hobby
Dethleffs
LMC