HOBBY CARAVANS 2025 – HOBBY EXCELLENT 2025

Hobby 2025 alle series: Uniek buitendesign met bijzondere charme

Een opvallend design, zowel mooi als functioneel: van de dynamisch gevormde voorzijde tot de sierlijke achterlichtdrager met twee automotive LED achterlichten. De vorm van alle onderdelen en randen zijn harmonieus op elkaar afgestemd – typisch voor Hobby. Naadloos lopen de rangeergrepen over in de aerodynamische voorkant. Een voornaam accent vormen de gebogen lijnen langs het hele silhouet van het voertuig. De reflectoren achteraan zijn onopvallend in de diffuser geïntegreerd. Een beloopbare disselafdekking, stijlvolle openingen voor de handslinger, een geïntegreerde voortentrail en niet in het laatst de elegante afdekkingen van de wielkasten maken het buitendesign van de Hobby-caravans perfect.

   

Hobby 2025 alle series: Nieuwe vlakkere ramen

De licht getinte, uitzetbare buitenramen met dubbel glas en verschillende veiligheidssloten worden in een gietprocedé vervaardigd. In combinatie met de materiaaldikte zijn ze zo bestand tegen spanningen en vervorming (vooral bij koude en hitte). Door de nieuwe dubbele vorming van het glas liggen de vensters nog vlakker tegen de caravan. Een ander positief gevolg is de betere geluidsisolatie.

 

Hobby 2025 – Excellent 2025

Witte hoogglans kasten in combinatie met grijze corpussen verschaffen de modellen van de serie EXCELLENT 2025 een uiterst voorname touch. De grote verlichte rekken zijn voorzien van een deftig designdecor. Drie indirecte verlichtingsstroken zorgen voor een aangenaam lichtconcept en een open gevoel van ruimte. Het hoogwaardige plaatje wordt voltooid door de gemakkelijk te onderhouden kussencombinatie ‘NORA’.

     

De Hobby Excellent 2025 is verkrijgbaar bij Meerbeek Caravans & Campers als 460 SL, 495 WFB, 540 WFU, 560 CFE, 560 WFU

Adria
Beachy
LMC
Hobby
fendt
Hobby
Dethleffs
LMC