HOBBY CARAVANS 2025 – HOBBY ONTOUR 2025

Hobby 2025 alle series: Uniek buitendesign met bijzondere charme

Een opvallend design, zowel mooi als functioneel: van de dynamisch gevormde voorzijde tot de sierlijke achterlichtdrager met twee automotive LED achterlichten. De vorm van alle onderdelen en randen zijn harmonieus op elkaar afgestemd – typisch voor Hobby. Naadloos lopen de rangeergrepen over in de aerodynamische voorkant. Een voornaam accent vormen de gebogen lijnen langs het hele silhouet van het voertuig. De reflectoren achteraan zijn onopvallend in de diffuser geïntegreerd. Een beloopbare disselafdekking, stijlvolle openingen voor de handslinger, een geïntegreerde voortentrail en niet in het laatst de elegante afdekkingen van de wielkasten maken het buitendesign van de Hobby-caravans perfect.

   

Hobby 2025 alle series: Nieuwe vlakkere ramen

De licht getinte, uitzetbare buitenramen met dubbel glas en verschillende veiligheidssloten worden in een gietprocedé vervaardigd. In combinatie met de materiaaldikte zijn ze zo bestand tegen spanningen en vervorming (vooral bij koude en hitte). Door de nieuwe dubbele vorming van het glas liggen de vensters nog vlakker tegen de caravan. Een ander positief gevolg is de betere geluidsisolatie.

 

Hobby 2025 – Ontour 2025

 

Hobby Ontour 2025: Nieuw modern interieurontwerp

De witte kleppen van de strakke bovenkasten met grijze designlijnen zorgen in combinatie met het gezellige eiken houtdecor Moyet voor een lichte, moderne sfeer in de instapserie ONTOUR 2025. De rekken en open vakken passen naadloos in de lijn van de kasten en vormen een sobere overgang naar de gordijnen. Het keukenblok in modern grijs verdeelt de ONTOUR 2025 optisch in verschillende woongedeeltes. Voor de degelijke werk- en tafelbladen werd een lichte marmerlook gekozen. De grijs-blauwe kussencombinatie ‘LAGO’ past prima in het interieurconcept.

   

De Hobby Ontour 2025 is verkrijgbaar bij Meerbeek Caravans & Campers als 390 SF, 460DL, 470 KMF

Adria
Beachy
LMC
Hobby
fendt
Hobby
Dethleffs
LMC