HOBBY CARAVANS 2025 – HOBBY PRESTIGE 2025

Hobby 2025 alle series: Uniek buitendesign met bijzondere charme

Een opvallend design, zowel mooi als functioneel: van de dynamisch gevormde voorzijde tot de sierlijke achterlichtdrager met twee automotive LED achterlichten. De vorm van alle onderdelen en randen zijn harmonieus op elkaar afgestemd – typisch voor Hobby. Naadloos lopen de rangeergrepen over in de aerodynamische voorkant. Een voornaam accent vormen de gebogen lijnen langs het hele silhouet van het voertuig. De reflectoren achteraan zijn onopvallend in de diffuser geïntegreerd. Een beloopbare disselafdekking, stijlvolle openingen voor de handslinger, een geïntegreerde voortentrail en niet in het laatst de elegante afdekkingen van de wielkasten maken het buitendesign van de Hobby-caravans perfect.

   

Hobby 2025 alle series: Nieuwe vlakkere ramen

De licht getinte, uitzetbare buitenramen met dubbel glas en verschillende veiligheidssloten worden in een gietprocedé vervaardigd. In combinatie met de materiaaldikte zijn ze zo bestand tegen spanningen en vervorming (vooral bij koude en hitte). Door de nieuwe dubbele vorming van het glas liggen de vensters nog vlakker tegen de caravan. Een ander positief gevolg is de betere geluidsisolatie.

 

Hobby 2025 – Prestige 2025

Een donker eikendecor in contrast met hoogglans witte accenten verschaft onze ruimtewonderen uit de reeks PRESTIGE 2025 een luxueus woongevoel. De extra grote bovenkasten bieden veel opbergruimte. De harmonieus aangepaste LED verlichting creëert een buitengewone sfeer, waarin iedereen zich goed voelt. Die uitstekende stemming wordt benadrukt door de glanzende werk- en tafelbladen in donkere steenlook. Witte lijnen aan de tafelrand en in de nieuwe kussencombinatie ‘CARA’ benadrukken het warme interieurconcept.

    

De Hobby Prestige 2025 is verkrijgbaar bij Meerbeek Caravans & Campers als 540 UL, 560 FC, 560 UL, 560 WFU, 560 WLU, 620 CL, 650 KFU, 650 UFF, 660 WFC, 720 KWFU, 720 UKFE, 720 WQC

Adria
Beachy
LMC
Hobby
fendt
Hobby
Dethleffs
LMC