LMC 2025 CARAVANS – LMC VIDERO 2025

LMC VIDERO 2025:

Elegant en ingetogen aan de buitenzijde, gezellig huiselijk en uiterst comfortabel in het interieur. Dat is de LMC Videro 2025, de opvolger van de welbekende Musica en Vivo serie. De nieuwe LMC Videro komt er in vijf indelingen: 450 D, 530 K, 580 D, 510 E en 580 K. De eerste vier indelingen kennen we al uit de LMC Style, Vivo en Tandero. De LMC Videro 2025 is altijd 2,32 meter breed, waardoor ze aerodynamisch en door vele auto’s te trekken zijn. Het exterieur – met aan de achterkant een grote zwarte handgreep over de breedte van de caravan – is volledig in lijn met de rest van het LMC gamma en de automotive invloeden uit de Tandero serie zijn ook hier mooi verwerkt. Het interieur is zoals bij de LMC Tandero uitgevoerd in de nieuwe LMC Japandi-stijl.

Scandinavië ontmoet Japan in de LMC Videro

De LMC Japandi stijl is een Scandinavisch design met Japanse invloeden wat LMC vorig jaar voor het eerst liet zien in de Tandero. Scandinavisch design is een eenvoudige, maar erg functioneel design met neutrale kleuren en warme houtsoorten. De Japanse interieurstijl daarentegen kenmerkt zich door donkere kleuren en vooral: minder is meer. Een Japans interieur straalt rust en sereniteit uit. Japandi is de perfecte combinatie van de beide stijlen. Het resultaat is een eenvoudig en erg functioneel functioneel, maar tegelijkertijd ook een warm en rustgevend interieur. Het Japandi design creëert een gezellige en huiselijke sfeer in de caravan. De indirecte LED verlichting, de mix van ronde en vierkante vormen en diverse materialen zorgt voor een fijne ontspannen sfeer.

Comfort met een hoofdletter

In de nieuwe LMC Videro ontbreekt het u aan niets. Standaard uitrusting zijn onder meer: een Truma Combi verwarmingssysteem, hagelbestendiger GFK dak / wanden en bodem, een LED voortentlamp, volwaardige plissé hordeur, verzwaarde AL-KO uitdraaisteunen, verzonken kaderramen, vuilwatertank van 25 liter en de extra brede toegangsdeur. In de slaapkamers zijn de bedden voorzien van schotelveren en dikke comfortschuim matrassen voor ultiem slaapcomfort. In de keuken vinden we een hybride kookplaat met twee gaspitten en één inductiepit. Nieuw is ook de 140 liter grote compressorkoelkast. De decoratieve wandafwerking in de keuken uitgevoerd in marmerlook past goed bij de rest van het interieur.

 

  

Modern gemak

Ook nieuw is de LMC Home app en deze is standaard in de nieuwe LMC Videro. Deze nieuw ontwikkelde app toont onder andere de temperatuur, de bandenspanning en de kogeldruk. Tevens waarschuwt de app ook bij open deuren of ramen en een laag water- of gasniveau. Handig is ook de geïntegreerde waterpas in de LMC Home app welke helpt bij het positioneren van de caravan. Zo wordt het kamperen nog gemakkelijker!

De LMC Videro 2025 is leverbaar bij Meerbeek Caravans & Campers als 450 D, 510 E, 530 K, 580 D en 580 K

Adria
Beachy
LMC
Hobby
fendt
Hobby
Dethleffs
LMC