LMC CAMPERS 2024 – LMC TOURER 2024

LMC Tourer 2024:

De LMC Tourer 2024 valt in het lagere prijssegment en is leverbaar in acht indelingen. Eén daarvan is de T 660 G: een net geen zeven meter lange camper met de gewilde enkele bedden. Net zoals de andere indelingen uit deze serie ( de T 630, T 720 en T 730 G ) heeft de T 660 G een opvallend hoog laadvermogen. De nieuwe LMC Tourer T 660 G heeft een laadvermogen van maar liefst 800 kilogram. Mede dankzij de grote garage achterin is er dus alle gelegenheid om bijvoorbeeld de e-bikes mee te nemen. De LMC Tourer is tegen meerprijs verkrijgbaar met een elektrisch bedienbaar hefbed boven de zithoek. Alle vier de plattegronden zijn ook leverbaar als Tourer Lift met 2-persoons hefbed, de T in de type aanduiding wordt dan vervangen voor een H.

Het exterieur is neutraal wit met een mooie modern grijs met rode striping. De robuuste lichtmetalen wielen geven de T 660 G een stoer en sportief tintje. Het interieur is modern en straalt rust uit. Hier mixt LMC ingetogen kleuren als crème, beige en antraciet met een houtdecor. De twee draaibare cabinestoelen, de dinettebank en een extra zitbankje bieden plaats aan vijf personen. Uniek is ook dat LMC de meubels voorzien heeft van een speciale coating die voorkomt dat vingerafdrukken op het meubeldecor zichtbaar zijn.

Verschuifbare wastafel

De hoge koelkast is direct links van de ingang geplaatst. Het keukenblok is tegenover de koelkast geplaatst en vanzelfsprekend uitgerust met drie gaspitten en een spoelbak. In de badkamer is ook gekozen voor de kleur antraciet en houtdecor. In de badkamer valt de verschuifbare en plaats besparende wastafel op. Tijdens het douchen hangt de wastafel achter het toilet. Wanneer de douche niet in gebruik is dan verschuif je de wastafel eenvoudig naar rechts zodat het toilet goed bereikbaar is. Achterin de camper zijn de twee enkele bedden geplaatst.

KLIK HIER VOOR ONS ACTUELE AANBOD NIEUWE LMC KAMPEERAUTO’S !

Graag tot ziens bij Meerbeek Caravans & Campers, uw LMC campers dealer in Doetinchem.

Adria
Beachy
LMC
Hobby
fendt
Hobby
Dethleffs
LMC