Wendy uit Alkmaar

“Vandaag ben ik bij Meerbeek Caravans & Campers in Doetinchem geweest. De keuze is reuze bij dit bedrijf. Heel veel nieuwe caravans en campers van bijna alle populaire merken. Meerbeek biedt nieuwe caravans aan van de merken Hobby, Fendt, Burstner, Adria, Sprite, Swift, LMC en TEC. Nieuwe campers van de merken Burstner, LMC en TEC. De afgelopen weken heb ik een tiental showrooms in Nederland bezocht om tot een goede keuze te kunnen komen. Zo groot en gevarieerd aanbod nieuwe caravans en campers heb ik verder nog niet op 1 verkooppunt aangetroffen. Ik vind het prettig dat ik op 1 locatie de verschillen tussen de merken in levende lijve kan zien. Ik koop niet dagelijks een nieuwe caravan of camper daarom vind ik het van groot belang om na bezichtiging van de modellen een juiste keuze te maken.”

Adria
Beachy
LMC
Hobby
fendt
Hobby
Dethleffs
LMC

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten