Meerbeek Caravans & Campers blijft verbonden aan De Graafschap als Business club sponsor 2024

Gerrit-Jan en Mark Meerbeek, de beide broers in de directie van Meerbeek Caravans & Campers hebben namens familie Meerbeek het sponsorcontract bij De Graafschap uiteraard weer verlengt voor seizoen 2023/2024. Dit heugelijke feit is bekroond met een leuke fotoshoot op stadion de Vijverberg. Net als tijdens de afgelopen seizoenen zal het recreatiebedrijf uit Doetinchem de club mentaal en financieel steunen.

Meerbeek Caravans & Campers richt zich vooral op de Nederlandse caravan en camper markt. Het bedrijf is leverancier van o.a. Adria, Beachy, Dethleffs, Hobby, Fendt & LMC caravans en campers. Het Doetinchemse familiebedrijf presenteert permanent circa 100 nieuwe caravan- & campermodellen. Uniek in Nederland ! Met deze unieke presentatie is het familiebedrijf toonaangevend in de Nederlandse caravan en camper markt. Daardoor is er voor iedere kampeerder het juiste vakantiehuisje op wielen leverbaar.

Met een vanzelfsprekende goede Achterhoekse service en een D’ran mentaliteit is Meerbeek dus altijd de juiste partner voor de kampeerder. De Graafschap en Meerbeek Caravans & Campers samen is een perfecte match. Voetbalclub De Graafschap heeft net als Meerbeek Caravans & Campers veel trouwe supporters in heel Nederland en zelfs buiten Nederland.

De Graafschap doet er alles aan om het voetbal publiek te vermaken. Meerbeek doet zijn uiterste best om kampeerders zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Graag tot ziens in Doetinchem!

Keepers:

1   Hidde Jurjus
16 Ties Wieggers
32 Mees Bakker

Verdedigers:

3   Jan Lammers
4   Xandro Schenk
5   Roland Baas
12 Jim van der Logt
20 Rio Hillen
21 Jeffry Fortes
25 Levi Schoppema
27 Robin Schouten
28 Alexander Büttner
29 Joran Hardeman
44 Maas Willemsen

Middenvelders:

6    Lion Kaak
8    Jesse Schuurman
10 Siem de Jong
14 Camiel Neghli
18 Hamza Bouihrouchane
23 Philip Brittijn
26 Sisqo Lever
34 Anis Yadir

Aanvallers:

7   Hicham Acheffay
9   Danzell Gravenberch
11 Giovanni Korte
21 Joel Valencia
22 Devin Haen
24 Mees Kaandorp
30 Pim Lukassen
33 Basar Onal
35 Charlison Benschop
45 Ezra van der Heiden

Staf:

Jordy Rondeel, Adrie Poldervaart, Cris Soler, Michel Breuer, Léon Hese, Richèl Hogenkamp, Richard Roelofsen, Sander Hollmann, Walter Reichert, Jan Bartels

Adria
Beachy
LMC
Hobby
fendt
Hobby
Dethleffs
LMC