#VEURALTIED De Graafschap Business clubsponsor: Meerbeek Caravans “geboren” tussen de caravans !

Doetinchem, 30-06-2024

In de nieuwste editie van het clubblad van De Graafschap: #Veuraltied heeft de redactie een leuk stuk gewijd aan ons familiebedrijf in Doetinchem. Hierin wordt op een leuke manier stilgestaan bij het ontstaan van het bedrijf, de visie van broers Gerrit-Jan en Mark en hoe het huidige bedrijf is gegroeid.

Meerbeek Caravans & Campers blijft verbonden aan De Graafschap als Business club sponsor 2025

Gerrit-Jan en Mark Meerbeek, de beide broers in de directie van Meerbeek Caravans & Campers hebben namens familie Meerbeek het sponsorcontract bij De Graafschap uiteraard weer verlengt voor seizoen 2024/2025. Net als tijdens de afgelopen seizoenen zal het recreatiebedrijf uit Doetinchem de club mentaal en financieel steunen. Meerbeek Caravans & Campers richt zich vooral op de Nederlandse caravan en camper markt. Het bedrijf is leverancier van o.a. Adria, Beachy, Dethleffs, Hobby, Fendt & LMC caravans en campers. Het Doetinchemse familiebedrijf presenteert permanent circa 120 nieuwe caravan- & campermodellen. Uniek in Nederland ! Met deze unieke presentatie is het familiebedrijf toonaangevend in de Nederlandse caravan en camper markt. Daardoor is er voor iedere kampeerder het juiste vakantiehuisje op wielen leverbaar.

Met een vanzelfsprekende goede Achterhoekse service en een D’ran mentaliteit is Meerbeek dus altijd de juiste partner voor de kampeerder. De Graafschap en Meerbeek Caravans & Campers samen is een perfecte match. Voetbalclub De Graafschap heeft net als Meerbeek Caravans & Campers veel trouwe supporters in heel Nederland en zelfs buiten Nederland.

De Graafschap doet er alles aan om het voetbal publiek te vermaken. Meerbeek doet zijn uiterste best om kampeerders zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Graag tot ziens in Doetinchem!

Klik op de pagina’s voor de volledige grootte.

Adria
Beachy
LMC
Hobby
fendt
Hobby
Dethleffs
LMC